World War Z(ion)

Posted: iulie 12, 2013 in New World Order
Etichete:, ,
Z fron ZION

Z fron ZION

…deci, n-aveam de gând să văd filmul ăsta, dar controversa pe care a iscat-o în media m-a obligat să trec prin chinuitoarea corvoadă de a-l urmări.

Așa cum m-am așteptat, un ”rahat de acțiune” fără cine știe ce fir epic, cu personaje lipsite complet de orice profunzime emoțională, a căror soartă îți e absolut indiferentă, tot ce-ți rămâne de făcut fiind să urmărești o succesiune de scene dinamice, pline de efecte speciale care de acum ar trebui să-i facă până și pe copii să nu se mai poată abține din căscat.

NOW, SPOILERS!!!!!!!!

Pe scurt, apocalipsa zombi izbucnește la cinci minute de la debutul filmului. În scurt timp întreg pământul este contaminat cu excepția Coreei de Nord care în 24 de ore a scos dinții la tot poporul, ca să nu mai poa’ să muște – o rezolvare cum nu se poate mai ridicolă – și a Israelului unde EVREII, care e mai prevăzători de la  holocaust încoace, au construit un zid ca să țină afară hoardele demente.

CEA MAI GROSOLANĂ PROPAGANDĂ PRO-ISRAELIANĂ  de la Exodul lui Otto Preminger  a răcnit internetul.

Cu atât mai mult cu cât Israelul chiar are construit un zid care să apere poporul de ZOMBI PALESTINIENI, iar filmul e făcut după un roman semnat de Max Brooks, fiul celebrului comediant Mel Brooks. Mda, au opinat alții, e de așteptat ca  evreii să facă filme PRO-SEMITE (oricât de ridicol și incorect sună termenul, e opusul logic al celuilalt, la fel de stupid), tot așa cu feminiștii fac filme feministe. O analiză interesantă vorbește despre iraționalitatea care cucerește lumea, reprezentată de hoardele de zombi, și cum omul cu neuroni trebuie să-și deghizeze vederile printre acești imbecili care ne înconjoară, la fel ca Brad Pitt care se infectează cu o boală feroce, ca să poată trece nevătămat prin noaptea morților vii.  

Frumos, dar nu cred că acesta e mesajul subliminal pe care filmul încearcă să-l inoculeze publicului acestui tragic SFÂRȘI AL CIVILIZAȚIEI. Eu unul cred că abundența de filme cataclismice care se revarsă de vreo 20 de ani din Hollywood reflectă convingerea că ACTUALUL SISTEM SOCIAL E NESUSTENABIL.

Bazat pe REDISTRIBUIREA BUNĂSTĂRII DE LA CEI MULȚI CARE AU PUȚIN CĂTRE CEI PUȚINI CARE AU MULT prin specula financiară întreținută de CARTELUL INTERNAȚIONAL BANCAR care gonflează masa monetară diminuând veniturile, economiile și capitalul tuturora, forțând economia globală la creștere economică perpetuă, imposibil de menținut în ciuda CULTURII CONSUMISMULUI, din cauza faptului că planeta nu e infinită, și deci piețele de desfacere nu pot fi lărgite la nesfârșit, iar resursele sunt limitate la rândul lor, acest sistem va sfârși cu INVADAREA STRĂZILOR DE CĂTRE HOARDE ÎNNEBUNITE, CĂUTÂND RĂZBUNARE, care vor ataca instituțiile care întrețin această escrocherie globală. 

ȘI EVREII ȘTIU ASTA!  Sau cel puțin așa ne spune World War Z. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s