Sandoria se mărită cu Bența

Posted: iulie 29, 2013 in categoria ”lucru manual”
Etichete:, ,

…sau viceversa. Nu contează. E vorba despre măritiș, un eveniment care la nivel de Mureș trebuie să echivaleze cumva cu nașterea ducesei de Cambridge, cu tot cu THE ROYAL PUDING, de care se va diferenția doar prin taraful de manele, tradiționala slănină cu ceapă, mămăliga cu brânză și fasolea cu cârnați. Oricum, mare sindrofie mare. Atât de mare încât Zi de Zi nu a putut să nu-i acorde spații editoriale ample, de unde toți plebeii să afle, în nemernicia lor, cum le-a pus dumnezeu mâna-n cap de le-a fost dat să fie martorii unei asemenea minuni de faimă comunală.

Ceea ce te frapează nu este însă slugărnicia acestei prese de caraghioși, cu tot cu enumerarea realizărilor domnului Remus, cum și-a început el strălucita carieră la cofetărie, după care s-a apucat…”CURAJOS”… de vopsele, și apoi s-a lansat către culmi prin afaceri imobiliare cu statul care l-au miruit și pe ”ilustrul” său tată, ci plocoanele nespălaților de la secțiunea comentarii, care se semnează cu numele și prenumele, să știe domnu’ Remus despre cine-i vorba.

Amintim aici pe Rus Dorel care scrie fără diacritrice într-o română aproximativă  : ”Un tanar matur ajuns sa aprecieze viata si rodul muncii intregii echipe de consttructori si lucratori din fabrici Caparol si turism Apollo. ?Greeu incercati dar au rabit si au nume mare. si s romani de ai nostri. Bine, Remus JR. Copii sanatosi”.   

Unul care s-a rușinat de propria-i coprofagie și s-a pus la adăpostul anonimatului, zice:  O nunta asteptata. El bogat, afaceri, influenta, charm – ea frumoasa, ambitioasa si cu reusitele de la Sandoria zestre. Ambii… amorezati pana peste cap. Intr.un targ fara multe vedete, fara sanzaiene, tonciuri, dragusance, botezati si capatosi, va fi in mod clar evenimentul monden al anului. Sa aiba bafta!

Dacă stau însă puțin să mă gândesc, autorul chiflei de mai sus ar putea fi chiar autorul acestei tâmpenii de gazetă, ”celebrul”… ăăăăăăăă… Alin Bolbos, pus responsabil și peste secțiunea comentarii, unde trebuie să pupe bine dacă vrea să ia chenzina. 

Dumnezeule, CE ȚARĂ DE CRETINI! Ce BUDINCĂ REGALĂ ne așteaptă în septembrie!

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s