Țerbea a intrat în pământ… cu elicopterul

Posted: iulie 29, 2013 in categoria ”lucru manual”
Etichete:

O tragedia fără seamăn ne-a lovit în această seară, tovarăși. Întreaga comunitate a Tîrgu Mureșului geme îndoliată la auzul tragicei plecări dintre noi a MARELUI OM DE AFACERI PE BANI PUBLICI, Sorin Țerbea. Aflat într-o vizită de lucru în comuna Tăureni cu elicopterul proprietate personală – cum altfel, că doar n-o să bați drumurile cu mașina ca toți neghiobii – domnul Sorin tocmai ce primise un telefon de la DNA prin care fusese informat că este chemat într-o altă vizită de lucru în ziua următoare, de data aceasta la parchet, cu tot cu pilot. Faptul se poate să fi zdruncinat lingurica nefericitului aviator care a băgat aparatul în pământ, după ce inițial îl ridicase cu succes la vreo 200 de metrii altitudine.Miami_Dolphins_cheerleaders_visit_Guantanamo_-k

Cu o carieră strălucită ce a debutat la ȚEPOSA S.A.,  unde s-a ocupat numai de afaceri curate, de unde și numele companiei, regretatul Sorin Țerbea făcuse deja un an de pușcărie în urma unei istorii cu camioane. Și implicarea în fotbal a fost cu noroc, dosarul ”Mită pentru Arbitrii” pricopsindu-l încă vreo câteva luni de cercetare penală la răcoare. Privatizarea MANPEL a fost o altă poveste de succes, domnul Sorin transformând fabrica de piele și mănuși într-un hotel de stele verzi cu toate luminile stinse, mai ales noaptea, fapt ce stă chezășie în ce privește atracția magnetică pe care o exercită combinatul Azomureș asupra turistului de pretutindeni.

Totul însă e deșertăciune, căci iată cum sfârșește elicopterul o carieră de ”succesuri”. De acum Țepea se va înălța singur la ceruri, unde se va alătura nefericitului care s-a împușcat după ce i-a pus termopane la tot hotelul, și domnu’ Sorin nu l-a mai plătit. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s