Se întâmplă din nou

Posted: august 27, 2013 in New World Order
Etichete:, ,

”Bătrânii” își amintesc probabil de tubulețul, asemănător cu un ruj de buze, plin cu agenți biologici, prezentat de Colin Powell drept motiv pentru invadarea Irakului.  Donald Rumsfeld, ministru al Apărării în administrația Bush explica atunci că unități de producție a agenților biologici sunt peste tot în jurul Bagdadului: ”nord, sud, est și vest”. SUA a invadat Irak-ul și, firește, ca și în cazul atacului inexistent din Golful Tonkin care a declanșat războiul din Vietnam, totul s-a dovedit o gogoriță. 

Astăzi, Alianța Datornicilor, SUA, Marea Britanie, Franța, mută portavioane, crucișătoare, distrugătoare, în imediata apropiere a Siriei, sub pretextul folosirii armelor chimice de către regimul Assad. O invazie a Siriei este programată pentru ziua de joi. 

Noua Ordine Mondială nici măcar nu se mai obosește să emită pretexte cât de cât verosimile pentru a invada state naționale independente. Afganistan, Irak, Libia, Siria, nimic altceva decât același scenariu repetat iar și iar. Un sistem global de urmărire informatică, un sistem global de distrugere financiară a statelor naționale, și pentru amărăștenii din Orientul Mijlociu, direct cu bomba. Nici măcar nu se mai obosesc să asasineze niște civili cu drone telecomandate. Dă-i cu războiul. Omorâți-i pe toți.  

Hitler, în Al Doilea Război Mondial, a refuzat în numeroase instanțe să-și asasineze inamicii, cum ar fi ofițeri superiori ai Armatei Roșii. Și asta pentru că avea onoare și credea că fiecare trebuie să-și joace șansele pe câmpul de luptă. SUA l-a asasinat pe Osama Bin Laden, privând poporul american de un proces public în care acesta să fie găsit responsabil de atentatele din 11 septembrie și pedepsit în consecință. SUA este un stat asasin și totuși opinia publică este în asemenea măsură imbecilizată de propagandă, încât nu a schițat nicio obiecție. Este natural pentru moravurile contemporane ca un stat național să-și asasineze dușmanii.

Estre natural ca state naționale să fie invadate și distruse sub pretexte ridicole. Aceasta e lumea în care trăim.   

 

Comentarii
  1. marciusquintus spune:

    Psihopati.Psihopati obsedati de numerologie.Au pus la cale atacul chimic pe 21.08 si ,posibil vor ataca in seara asta pe 30.08.3+8=11
    In rest,asta
    http://thecommonsenseshow.com/2013/08/26/syrias-reichstag-moment/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s