America e terminată

Posted: septembrie 7, 2013 in New World Order
Etichete:, , ,

Oferta statelor arabe de a suporta costurile invaziei Siriei de către Statele Unite este una dintre cele mai flagrante insulte aduse poporului american vreodată. E un alt fel de a spune: ”Băieți, sunteți faliți. Noi deținem petrolul vostru, evreii vă stăpânesc banii, iar voi slujiți intereselor noastre în Orientul Mijlociu cu o armată pentru care nu mai puteți plăti. Dați-ne, deci, voie să vă ajutăm”.
 

 
Dacă adăugăm la asta audierea lui  John Kerry în congresul american pe parcursul cărei ministrul de externe își lingea colțul gurii cu fiecare minciună pe care o trântea, un tic nervos din același registru cu cel al directorului NSA, James Clapper, când a fost întrebat dacă agenția colectează și stochează date ale cetățenilor americani, putem avea o viziune integrată a situației în care se află Statele Unite în prezent: O ȚARĂ CARE A FOST CUCERITĂ DE CĂTRE INAMICUL DIN INTERIOR, CU O ADMINISTRAȚIE DE STAT CARE NU MAI SLUJEȘTE DE MULTĂ VREME POPORUL AMERICAN, CI INTERESELE CARTELULUI BANCAR INTERNAȚIONAL ȘI AL CORPORAȚIILOR TRANSNAȚIONALE IMEDIAT SUBORDONATE.  
 

 

 
Imperiul American s-a prăbușit, iar din ruinele sale se ridică o fantomă cenușie cu mult mai sinistră decât ceea ce au reprezentat vreodată  nazismul și stalinismului.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s