Inepția disputei SOCIALISM vs. LIBERALISM

Posted: noiembrie 15, 2013 in New World Order
Etichete:, , ,

A existat mereu o luptă permanentă în tradiția politică occidentală, în spatele ei aflându-se în realitate două concepte economice. Pentru că liberalismul secolului IX revela imposibilitatea calcului economic în economia socialistă, Marx a statutat conceptul conform căruia judecata obiectivă e imposibilă, în spatele oricărei judecăți aflându-se în realitate interesele de clasă. Excepție făcea, desigur, doar judecata sa, cea a unui burghez scăpătat vorbind în numele clasei muncitoare. Caracterul inept al acestei situații a făcut ca ideologia comunistă să prindă în Rusia, o țară aproape complet lipsită de proletariat.

Falsul acestei dispute seculare depășește însă caracterul inept al comunismului, în realitate, susținătorii ambelor tabere reflectând aceeași îngustime a vederilor. Și asta pentru că în timp ce socialismul nu a făcut nimic altceva decât să jefuiască populația prin taxare doar pentru a umfla buzunarele acoliților de partid și a abonaților permanenți la relații contractuale cu statul, sistemul bancar centralizat a făcut același lucru în capitalism, denaturând principiile economiei de piață, prin inflație realizând aceeași jefuire a celor mulți, transferând resursele către gușa și burdihanul celor puțini și pântecoși, fie prin intermediul aceluiași stat supradimensionat, trăind pe datorie, fie cum se întâmplă acum, direct prin creditarea cu dobândă zero a acoliților din frauda bancară globală.

Astfel a luat naștere CORPORATISMUL TRASNAȚIONAL, care altfel nu s-ar fi putut dezvolta într-o economie liberală în care funcționează principiile drepturilor egale și ale egalității de șanse. Cine se îndoiește de asta, să explice de ce economii capitaliste precum cea a Marii Britanii, a Germaniei sau a SUA au dezvoltat datorii publice de peste 90% din PIB? Cine argumentează prin faptul că aceste economii nu sunt cu adevărat capitaliste, nu face decât să-mi demonstreze punctul de vedere. Nici adevărat socialism nu a existat vreodată.

Și pentru că atât capitalismul cât și socialismul s-au ocupat împreună cu redistribuirea resurselor, și nu de la bogați către săraci, în mod evident, ci taman invers, atâta timp cât 90% din bogăția lumii este deținută de 1% din populație, STATUL FASCIST, și anume acela care realizează identitatea perfectă dintre public și privat, definind STATUL CORPORATIST, se pregătește de revolta populară, mai ales în SUA, unde o populație înarmată constituie o reală amenințare pentru orice autoritate. DE ACEEA AVEM UN SISTEM GLOBAL DE MONITORIZARE A INFORMAȚIEI ȘI SPIONARE A ÎNTREGII POPULAȚII, de aceea ne aflăm pe calea instituirii statului polițienesc, de aceea Departamentul Homeland Security are un ”kill switch” pentru internet     . Pentru că atunci când rahatul va trăsni ventilatorul, sărmanii înfometați vor dori sânge, așa cum au dorit în vremuri imemoriale în Corcira și Plateea  în timpul Războiului Peloponesiac.

Marea Criză Economică din anii 30  a dus la nașterea furiei naziste. Germania a luptat împotriva întregii lumi și a fost învinsă. 

Unde a eșuat Hitler, va reuși corporatismul transnațional bancar și industrial? Dacă da, lumea va ajunge să-l regrete. Pentru că acest design al lumii nu e o poveste de ieri, de azi. Vechimea lui se măsoară în secole, iar conflictul socialism-liberalism n-a fost decât praf aruncat în ochii prostimii, în spatele ambelor tabere aflându-se ACEEAȘI PĂPUȘARI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s