România ar trebui să învețe de la Ucraina

Posted: decembrie 13, 2013 in New World Order
Etichete:, ,

Uniunea Europeană are disperată nevoie de Ucraina. 

Aceasta este concluzia care se trage din ultimele evenimente care se petrec la Kiev. Regimul Ianukovici refuză semnarea unui acord comercial cu UE, care ar deschide granițele produselor europene, ceea ce ar duce la falimentul economiei ucrainiene, și liderii occidentali nu mai știu cum să se dea cu fundul de pământ. Ministrul de Externe al Germaniei se plimbă printre protestatari, membrii ai guvernului american ajung la Kiev, Standard and Poors amenință cu scăderea rating-ului de țară.
 

 
RECUNOAȘTEȚI! Ucraina nu are nevoie de UE. UE și BLOCUL CORPORATIST OCCIDENTAL are nevoie de Ucraina pentru a-și asigura creșterea economică prin achiziționarea unei noi piețe de desfacere pentru mărfurile produse în țările puternic industrializate care, într-un regim monetar inflaționist, înregistrează pierderi continue de capital, care nu pot fi acoperite decât printr-o continuă creștere a producției.

În plus, firește, CARTELUL BANCAR INTERNAȚIONAL și BLOCUL CORPORATIST OCCIDENTAL încearcă să strângă lațul în jurul Rusiei, care  rămâne singura țară europeană care reușește să-și păstreze suveranitatea la care toate celelalte au renunțat treptat, începând cu semnarea Tratatului de la Maastricht. Așa se explică și recentele declarații războinice ale lui Putin care, după ce a început să mute niște rachete nucleare la Polul Nord, a dat asigurări că nu există forță militară pe lumea asta care să-și închipuie că deține supremație asupra Rusiei.
 

 
Se simte un damf de război și moarte. Ne aflăm la sfârșitul lumii. La 100 de ani de la înființarea Rezervei Federale, dolarul american se prăbușește odată cu economia occidentală. Regimul monetar inflaționist, așa cum prevedea cu mai bine de o jumătate de secol în urmă Mises, a dus la distrugerea monedei și a economiei fundamentate pe ea. Iar ÎNȚELEPȚII ESCROCI au intrat în fibrilație. Se termină prea curând. Sfârșitul a venit anticipat, înainte ca lumea întreagă să fie complet supusă. 

2014 VA FI UN AN DE POMINĂ. Mind my word! 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s