2014, An Nou Nenorocit!

Posted: ianuarie 2, 2014 in New World Order

O umbră se așterne asupra omenirii și lumea își continuă existența în anestezie și nepăsare. Fără să știe, umanitatea a încheiat un an plin de ghinion. 13 nu se dezminte. 14 va fi însă pentru toți o mare surpriză, precum o lovitură venită din neant. 

Dar, să recapitulăm. Ce va însemna 2013 pentru istorie? Până în prezent, anii 2000 au fost plini de farmec: atentatele din 11 septembrie, invadarea Irakului și a Afganistanului, spargerea bulei imobiliare în 2008, având ca rezultat prăbușirea în bloc a cartelului bancar transnațional, salvarea sistemului bancar prin recapitalizarea băncilor cu bani publici, urmată imediat de criza datoriilor suverane din 2010, constituind justificarea  aplicării politicilor de AUSTERITATE care au rolul de a aduce întreaga populație globală la sapă de lemn. Gaddafi a a fost răsturnat și asasinat în Libia, care acum e un teatru de război continuu între facțiuni religioase și tribale.  Osama bin Laden a fost la rândul său ucis de un comando vesel, SUA ridicând practica asasinatelor politice la nivel de politică de stat, întrecându-l până și pe Hitler, care în Al Doilea Război Mondial a refuzat propunerea asasinării generalilor ruși de către comandouri SS.

Cum se poate compara 2013 cu acest șir de minunate catastrofe? La prima vedere, Noua Ordine Mondială a înregistrat doar un șir dezamăgitor de eșecuri în 2013. Israelul nu a reușit să convingă comunitatea internațională de necesitatea invadării Iranului, Rusia a zădărnicit invadarea Siriei printr-o abilă politică internațională, iar Ucraina a refuzat semnarea unui acord comercial cu UE care i-ar fi ruinat și mai mult economia națională, cu tot efortul depus de membrii ai guvernului american, de ministru de externe  al Germaniei și de către însuși John McCain, cel mai imbecil candidat la postul de președinte al SUA, care cu toții s-au deplasat la Kiev pentru susținerea bieților ignoranți care protestau în stradă.

Ce s-a realizat atunci în 2013? Ei bine, practica homosexualității a fost reglementată prin acte juridice bine închegate în SUA, Anglia și Franța, fracturarea hidraulică a fost promovată în lumea întreagă, producând pretutindeni cutremure și poluarea pânzei de apă freatică, Barack Obama a semnat pentru Monsanto un act juridic care absolvă companiile de profil de orice responsabilitate privind boli, precum cancerul, pe care organismele modificate genetic le-ar putea provoca omului, NSA ascultă  întreaga planetă cu urechea, urmărind teroriștii din Word of Warcraft și League of Legends, Bradley Manning a luat peste 30 de ani de închisoare, Aaron Schvartz s-a sinucis, Michael Hastings a intrat cu mașina într-un copac cu peste 200 km/h, Jeremy Hammond face și el închisoare, iar românii l-au schimbat pe Băsescu cu Ponta ca să ne spună doctorul în doctorate cum cianura e bună de gargară și face bine și la lingurică.

2014, An Nou Nenorocit! Să muriți bine!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s