Băsi s-a dus să ia lumină de la răsărit

Posted: Ianuarie 21, 2014 in New World Order
Etichete:,

Nu, nu de la Putin, în ciuda noilor dezvăluiri privind relația profundă  pe care ”famiglia” o are cu Gazprom. Nu. Chiorâș Chiondorâș s-a dus să ia lumină taman de pe pământul sfânt, din Israel, pentru că, aparent, de-acolo se va revărsa în valuri peste întreaga planetă, chiar dacă după o ocolire via Washington. În definitiv, Ben Bernanke, Alan Greenspan, Stanley Fisher, Janet Yelen, Lloyd Blankfeine, Janet Napolitano, Dianne Fenstein, AIPAC, ADL și așa mai departe, cu toții sunt evrei și aceștia fac și desfac politica americană, și prin ea politica globală, mai ales când e vorba despre finanțele lumii. Mario Draghi, guvernatorul Băncii Centrale Europene nu e nimic altceva decât locotenentul de la Goldman-Sachs al lui Loyd Blankfein. Deci, nu e bine să te pui cu ăștia, că imediat îți taie conducta cu bani, cum s-a petrecut cu bietul Cioci în ’80, și te ia mama dracului.

Bășinescu, în plus, o mai dă și așa, LINGĂU, cu acuzații de anti-semitism în dreapta și-n stânga, cu atenționări sumbre privind toleranța zero față de non-iubirea de evrei. L-ați văzut cum pășea la dreapta lui Shimon Perez, ca să aducă un omagiu la nu știu ce monument. Nu era în apele lui marinalul, asta poate și pentru că afară îl aștepta evreul Elan Schwartzemberg, hăituit în România de PARCHETUL ANTI-SEMIT.

Ei, lasă, că așa se rostogolește istoria, iar noi, rumânii, suntem învățați să ne închinăm în toate părțile, să pupăm toate pulpanele, să ne facem frați cu toți dracii, până trecem puntea. Au fost otomanii, apoi naziștii, rușii, americanii și acum jidovii rătăcitori, a căror ceas de răzbunare împotriva lumii întregi care „i-a prigonit” de-a lungul istoriei, în sfârșit a sunat.

 

Anunțuri
Comentarii
  1. marciusquintus spune:

    Se auzea intr-o vreme ca taticul bun al lui Hahaila ar fi prin Israel.O fi avut nevoie de o binecuvantare parinteasca… : )

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s