Delir perpetuu pe tema PUTIN-RUSIA

Posted: martie 21, 2014 in New World Order
Etichete:, ,

Și propaganda împotriva Rusiei lui Vlad Putin nu se mai termină. După ce presa corporatistă occidentală, și mai ales cea americană titrează de o săptămână despre iminenta invadare a Ucrainei de către Rusia, acum ”moldovienii” s-au trezit cufuriți la cur și vor cât mai curând în UE. NEGHIOBILOR! Voi nu știți ce se întâmplă în UE cu țări periferice ca republica voastră închipuită ”di pi șientru”. Nu ați auzit de Grecia, de Spania, de Portugalia? UE i-a adus la sapă de lemn pe ratații ăștia și i-a dat plocon pe mâna cămătarilor de la FMI, să le stoarcă și ultima picătură de sânge din vine.

Nu vreți să vă ia Rusia Transnistria? Păi, atunci nu spre UE trebuie voi să vă îndreptați CRETINILOR! Că acolo domnesc CĂMĂTARII DE LA FMI și BANCA MONDIALĂ, și Rusia, SINGURA PUTERE MONDIALĂ independentă de ȘACALII FININCIARI, grație datoriei publice de doar 9% din PIB, nu va lăsa lațul ăsta să se strângă în jurul ei. Și EUNUCII de la Comisia Europeană, de la Washington, n-o să facă nimic, pentru că un război cu Rusia ar îngropa înteaga planetă, și dacă jidovii fantazează de multă vreme pe tema OPȚIUNII SAMSON, caraghioșii de la Washington care latră pe la toate televiziunile, vor ezita înainte de a-și da singuri foc la valiză de dragul unor LICHELE DE CĂMĂTARI.

În România, vârful de lance al delirului pe tema Putin și Rusia e Digi 24, departamentul de propagandă al președintelui mariner, cu toții vânduți COMPLEXULUI BANCAR INDUSTRIAL, în frunte cu nimeni altul decât huhurezeanul, această moluscă oribilă a mass-mediei românești, debitându-și judecățile călâi la televizor și făcât paradă de erudiția sa care nu folosește la nimic altceva decât să îngroașe și mai tare ceața pe care o împrăștie acest homuncul dezgustător, de câte ori deschide gura ca să mai tragă o bășină.

Va izbândi IMPERIUL CĂMĂTARILOR împotriva ULTIMULUI BĂRBAT CARE A MAI RĂMAS PE ACEASTĂ PLANETĂ, Vlad Putin? Să vedem ce crede Fratele Nathanael.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s