Joe Biden și non-xenofobia

Posted: iunie 15, 2014 in New World Order
Etichete:, , ,

Multiculturalismul este un concept lansat de propagandă întru susținerea politicilor de amestec etnic și rasial menite să șteargă identitatea culturală a națiunilor, care astfel să-și piardă specificitatea, pentru a fi apoi mai lesne incluse în globalizare. 

De curând, vice-președintele american, Joe Biden – îl știți, cel cu plodul băgat în consiliul de administrație al ”Romgazului” ucrainean, totul în numele CONSOLIDĂRII păcii și democrației în țara vecină – a aruncat o săgeată către Anglia și Germania, numind Statele Unite singura țară non-xenofobă dintre națiunile putermic industrializate. Întâmplător, declarația americanului vine în plină campanie de migrație masivă către SUA a tot felul de populații sud-americane, în primul rând copii despre care se spune că sunt pur și simplu abandonați dincolo de graniță, pentru a fi apoi preluați de oficialitățile americane bucuroase să găzduiască în țara lor tot felul de alogeni pe care să-i plaseze în administrarea statului, totul, firește, pe cheltuiala banului public, într-o țară în care corporațiile își externalizează producția în China și veniturile în Belize, pentru a eluda taxele.

Și când te gândești la copiii plasați în grija statului, nu poți să nu-ți amintești de clipul propagandistic al celor de la MSNBC, în care o isterică socialistă a postului militează nici mai mult nici mai puțin decât pentru COLECTIVIZAREA COPIILOR, statutând că aceștia nu sunt proprietatea părinților, ci a colectivității, care trebuie să-i aibă în grijă. Nici Lenin, nici Stalin – nu știu Bronstein – nu s-au gândit la așa ceva când au pus în aplicare în Rusia noile principii ale revoluției bolșevice. S-a gândit în schimb Alphonse Donatien de Sade, enunțând câteva dintre principiile cele mai revoluționare ale Revoluției Franceze în FILOZOFIA ÎN BUDOAR, dar despre asta într-o emisiune viitoare.

Ce vedem însă aici? Vedem un proces sistematic de diluare a identității culturale a statului, pe care SUA îl aplică deopotrivă aiurea, prin instituțiile globale gen Națiunile Unite, care de curând recomanda statelor europene să primească din rațiuni umanitare sirieni refugiați dintr-o țară pe care politicile acelorași țări europene o împing către ruină, cât și la ei acasă. De ce?

Un scop ar fi cel electoral – după modelul primarului tîrgumureșean Dorin Florea, care de alegeri aduce în oraș tot felul de ȘATRE DE ȚIGANI care să-l voteze – știut

”Niiiiiiiiiice”

”Niiiiiiiiiice”

fiind că la precedentele alegeri, Barack Hussein Obama, la rândul său, a fost votat masiv de populația latino-americană. Probabil o altă minoritate se așteaptă să candideze din partea democraților în 2016, în cazul în care va candida Hilary Clinton, Biden trebuind să aducă în State MAI MULTE LESBIENE.

Celălat scop, pe termen mai lung, este firește schimbarea componenței etnice a Statelor Unite, care, așa cum am spus, să-și piardă identitatea culturală, să se umple de alogeni dezbinați, lipsiți de absolut orice capacitatea de relaționare unii cu alții și care, dacă se mai află și în administrarea statului, vor constitui cea mai bună MASĂ DE MANEVRĂ pe care autoritatea și-o poate dori, autoritate reprezentată firește nu de POPOR, care nu mai există, ci de o ALTĂ MINORITATE. Și cu toții știm care este acea minoritate în STATELE UNITE… ÎNCĂ ALE AMERICII.  

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s