O ȚIGĂNIE

Posted: iunie 19, 2014 in categoria ”la mintea găinarului”
Etichete:, ,

Undeva în Franța, un grup de autointitulați justițiari au bătut până aproape de moarte un tânăr țigan de 16 ani, care a fost până la urmă abandonat cu capul mare într-un cărucior de mall. Opinia publică internațională s-a inflamat instantaneu. RASISM! XENOFOBIE! S-a cerut imediat găsirea și pedepsirea exemplară a criminalilor.

Astăzi stau și mă gândesc la ce minunată și frumoasă țară e România, unde țigănetul nu doar că se bucură de toleranță exemplară, dar mai și PROSPERĂ ÎN AFACERI BABANE, grație relațiilor pe care le are cu înalte oficialități ale statului, printre care se numără președintele ÎNALTEI CURȚI DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE, procurorul șef al Direcției Naționale Anti-Corupție, și nu în ultimul rând, însuși ȘEFUL STATULUI, marinalul Chiorâș Chindorâș, BĂSICĂ, cum îl alinta Izaura, consoarta Mondialului, într-o discuție înregistrată cu intermediarul care a făcut dispăruți un sfert de milion de euro prin buzunarele lui Mircea Băsescu, care ar fi trebuit să ungă balamalele pe la porțile caselor mai mari.

Rămâi pur și simplu fără cuvinte față cu această nouă ispravă a CANALIEI DE LA COTROCENI, CARE NU CUNOAȘTE NICIO RUȘINE. Cât de jos mai poate să decadă această țară?    

Și pentru că ne aflăm, în această săptămână, îndurerați de dispariția prea-cinstitului Sandor Clegane, să ne amintim vorbele CÂINELUI:

sandor-clegane-quote1

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s