Noua Dezordine Mondială, războiul informației și triumful ignoranței

Posted: iulie 31, 2014 in categoria "I am Legend"

Despre Dante în vremea lui se spunea că știa totul, că era cunoscător absolut în chestiuni ținând deopotrivă de artă, știință și filosofie. Astăzi, când informația inundă mapamondul, traversând rețele de comunicații cu viteze amețitoare, nimeni n-ar putea clama un asemenea statut de omniștiență. Mai mult decât atât, impresia e că cu cât volumul de informație e mai ridicat, cu atât neștiința e mai acută. Oare de ce? Ei bine, pentru că în proporție de 90% informația traficată pe canalele principale de comunicație e un rahat constând în trei părți egale ocupate de propagandă, divertisment și pură dezinformare.

Există o amenințare teroristă iminentă în Irak, unde trupe de mercenari ISIS organizează execuții în masă ale populației civile care tocmai ce a fost binecuvântată de americani cu binefacerile democrației. Ca și Libia. Aceeași insurgenți islamiști, mai sălbatici decât animalele, sunt numiți de presa internațională luptători pentru libertate în Siria. Și în tot acest timp, State Unite completează rezervele de muniție ale evreilor care masacrează femei, bărbați și copii în Gaza, aceeași presa internațională numind fenomenul autoapărare.

BtxvN_uIgAEX5Rr

Autoapărare

În aceleași State Unite ale Americii există o categorie aparte de cazuri de violență domestică în care o femeie își castrează consortul sau îi secționează jugulara în somn, după care pledează autoapărare împotriva unui bărbat adormit, iar instanța o absolvă de vină în 90% din cazuri. La începutul anilor ’90 a existat un singur incident de acest gen, cel al celebrului John Bobbit. Acum sunt o puzderie.

Toți nevonicii au dreptul la autoapărare și crimele înfăptuite de ei, oricât ar fi de îngrozitoare, sunt întotdeauna îndreptățite. Fenomenul poartă numele de DISCRIMINARE POZITIVĂ, și e o strategie abilă de STÂNGA, menită să stoarcă vlaga din fibra socială.  

În plus, Argentina a intrat în stare de faliment din cauza unor rechini financiari care i-au cumpărat parțial datoria publică și au instrumentat țara în instanță pentru recuperarea creanțelor cu profit de peste 300%. Iar un tribunal american le-a dat câștig de cauză. RECHINILOR FINANCIARI. Vă spune ceva numele Paul Singer? Sunt convins că nu, dar vă asigur că e unul dintre cele mai importante.

Iar Ucraina se prăbușește cu viteză amețitoare, după ce o grămadă de nerozi au sărbătorit revoluia pro-europeană a Maidanului, neînțelegând că SUA au adus Orientul Mijlociu în Europa.

Așa, și a izbucnit și EBOLA.

Mai crede cineva că tot ce se întâmplă acum în lume nu e decât o înșiruire de incidente nefericite, fără nicio legătură unele cu celelate?

Da, și mai sunt și AVIOANELE CARE CAD DIN CER CA MUȘTELE.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s