One Macovei Show

Posted: august 8, 2014 in categoria "la mintea găinii”

N-aș vrea să-i dezamăgesc pe liberalii ori capitaliștii de la România Liberă sau de aiurea care nu mai prididesc să umfle băsănăul fostului ministru al Justiției, rostogolind vorbe fără noimă, dar mă tem că Madame Macovei nu e nimic altceva decât UN CAL TROIAN ÎN INIMA DREPTEI ROMÂNEȘTI, pe care o va dezmembra și mai rău decât în prezent, consolidând șansele domnului Viorel la președinția țării. Fără îndoială că nimeni cu capul pe umeri nu-și închipuie că femeia aceasta are vreo șansă. Nici ea nu crede asta, cu toată demagogia pe care o afișează, proslăvind exercițiul democratic. Să fim serioși! Nu există democrație în PROCURATURĂ!

Și atunci, ce joc face Monica Macovei? Ce caută ea în  ciorba asta? De ce lovește și-n stânga și-n dreapta, punându-l pentru prima dată pe vicleanul Bășinescu în ipostaza de a gusta o mostră din propria-i doctorie. Cică, l-a trădat pe Morar, după ce Băsică l-a pricopsit cu Curtea Constituțională, făcând o jumătate de rocadă cu Kovesi? Și Băsică iese ofensat la televizor. Își simte vulpoiul zilele numărate? Aș zice că da. Pentru că uite cum cad capetele greilor sfertului de veac de cleptocrație românească. N-ați observat că n-a ieșit ochiosul să ovaționeze prăbușirea dușmanului său cu televiziune?

Imparțială și echidistantă, dând tare în ciocoi și mușcând mâna care a hrănit-o, Monica Macovei slujește forțe care stăpânesc această țară, dar din afara ei. Și aceste forțe au hotărât că socialismul lui Viorel e calea de urmat, atâta timp cât nu-și închipui dottore că el conduce țara. Nu s-a întâlnit el cu György Schwartz la ceas de taină, refuzând să sufle vreo vorbă opiniei publice?

Socialismul e bun. Atrage prostimea, întărește centralizarea și-n felul acesta consolidează influența carteului bancar și a corporațiilor transnaționale care țin Statul Român de boașe. Iar Macovei e eminența cenușie a acestei șarade, cât pe ce să-și dea arama pe față la Realitatea, unde a zis în gura mare: ”EU NU SUNT ÎMPOTRIVA ÎNCHIDERII TELEVIZIUNILOR”. Nu, că n-a vrut să iasă așa! Un simplu ACT RATAT, luată fiind prin surpindere de toanta lui Schwartzenberg care deja începuse să joace țonțoroiul pe corpul în descompunere al Antenelor , întrebând insidios și CRIMINAL dacă autoritățile n-ar trebui să ia măsuri în cazurile de LINȘAJ MEDIATIC. Poftim! Te-ai țicnit, VACO? Ne-ai întors singurică cu un sfert de veac în urmă, când numai STATUL avea dreptul să linșeze pe cine voia mușchiul lui!

După două săptămâni deschid și eu televizorul și uite peste ce dau! Ptiu, drace! UCIGĂ-I TOACA PE TOȚI!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s