Dezagregarea SUA, Clark County și Ferguson, St. Louis County

Posted: august 14, 2014 in New World Order
Etichete:, , ,

După descinderea autorităților americane asupra vacilor din Clark County Nevada, mai exact a trupelor înarmate ale Oficiului de Cadastru, acum câteva luni, a venit rândul unui suburbii a orașului St. Louis să se bucure de toate beneficiile unei stări de asediu, cu tot cu vehicule blindate și soldați înarmați până în dinți cu arme automate, carabine cu lunetă și grenade cu fragmentare.Și asta în Statele Unite ale Americii, exemplul de civilizație occidentală pentru tot prostanul rumân crescut pe dealuri, țara care și-a făcut o deviză din răspândirea democrației pe toate coclaurile, din Irak și Afganistan până în pitoresca și înfloritoare Ucraină, cu rezultate dintre cele mai remarcabile.

În stânga Ferguson, în dreapta Irak

În stânga Ferguson, în dreapta Irak

Acum, să vedem însă diferențele dintre cele două evenimente similare: Clark County și Ferguson, St. Louis County. Ele sunt majore și deloc de ignorat. În primul rând, dacă în Clark County, poporul pașnic, dar înarmat până în dinți, călare pe armăsari, fluturând simboluri naționale și patriotice americane, printre care steagul Confederației, au înfrânt autoritățile care s-au văzut nevoite să se retragă, returnând cireada păgubitului Carol Bundy, cel care de 20 de ani refuză să plătească taxe Statului Federal, în Ferguson, St. Louis County Police a descins cu blindate, arme automate, grenade fumigene asupra unor protestatari nevinovați, răsfirați pe străzi, cu mâinile goale ridicate deasupra capului. Da, media americană corporatistă spune că aceștia s-au dedat la spargeri, furturi din magazine, benzinării, dar realitatea e că poliția nu a intervenit asupra acestor elemente perturbatoare, ci asupra pașnicilor protestatari și A JURNALIȘTILOR.

Stânga, Ferguson, dreapta, Afganistan

Stânga, Ferguson, dreapta, Afganistan

O altă diferență este dată de faptul că în timp ce protestul din Clark County a fost exclusiv caucazian, picior de leac de minoritate neregăsindu-se în zonă pentru a se alia și identifica cu aspirațiile de libertate ale majorității, Ferguson în ST. Louis County e o suburbie de negrii, care, așa cum le stă bine negrilor, în semn de protest față de împușcarea unui tânăr de 18 ani, neînarmat, s-au apucat să distrugă proprietatea privată, să spargă boutique-uri și magazine ABC, ca să fure mai un pet de Coca Cola, mai niște bascheți, mai niște gumă de mestecat că, de, acum e momentul să se chivernisească omul.

Idem

Idem

Statele Unite sunt o cultură în dezagregare și cădere liberă, stăpânită de o COLOANĂ A CINCEA care și-a însușit sistemul financiar, economic și politic, folosindu-se în același timp de mass media pentru a induce mai mult haos prin propagandă, dezinformare și divertisment stupid în mințile atrofiate de scăderea continuă a standardelor de educație ale unei populații mixte, etnic și rasial, lipsită de identitate și ferme rădăcini culturale.

Same

Same

Hai să o admirăm cum se PRĂBUȘEȘTE!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s