Castrarea bărbatului și femeia care trebuie să-l apere în LUMEA CA O TÂRFĂ

Posted: august 25, 2014 in categoria "don't be aggressive to me"

În alegerea de obiect anaclitică, psihanaliza freudeană descrie în termeni succinți  caracteristica principiilor imuabile masculin și feminin prin termenii ”femeia care hrănește” și ”bărbatul care apără”.

Într-adevăr, țâțele femeii, înainte de a deveni un obiect de investire libidinală cu funcție sexuală, au fost pentru fiecare om al acestei planete sursa de hrană, în timp ce bărbatul dotat cu masă și densitate osoasă și muculară superioară a constituit întotdeauna pavăza îndreptată împotriva vicisitudinilor inerente existenței.

Contrar isteriei feministe care încearcă să convingă femeia contemporană de faptul că întreaga istorie a umanității a fost victima nemernicului bărbat care a oprimat-o, împiedicând-o să-și valorifice potențialul la adevărata capacitate, în realitate bărbatul întotdeauna a apărat femeia, femeia și copilul ei, adesea pierzându-și viața întru împlinirea scopului primar al speciei, acela de a se perpetua.

Cumplită adaptare în contemporaneitatea în care, condiționat fiind de specie, bietul bărbat nu reușește să priceapă că această femeie disfucțională îi dăunează, iar el nu trebuie să o apere, ci trebuie să se apere PE SINE DE EA.

 

 
Iar atunci când pricepe acest lucru, este deja prea târziu, pentru că statul care a eliberat femeia de sub autoritatea bărbatului pentru a o transforma în proprietate publică administrată centralizat, a construit deja un corp legislativ în care bărbatul este tratat ca eternul agresor, în timp ce femeia are rolul victimei arhetipale. Astfel, statul, interesat de mijlocul de producție, recte femeia, și produsul acesteia, plodul, se apără de orice tentativă a bărbatului de a-și redobândi drepturile.

Dacă nu credeți, experimentați un divorț, mai ales undeva printr-o țară „mai europeană”, unde te vei trezi că va trebui să plătești până la moarte o femeie de care nu te mai bucuri, și un plod pe care cu clemență cățeaua te va lăsa să-l vezi de două ori pe lună.    

Pe continentul american lucrurile sunt și mai cumplite, după cum americanii sunt promotorii progresului în întreaga lume. Aici, o femeie este eliberată de instanță după ce și-a jugănit consortul sau i-a reteaz jugulara în miez de noapte, pentru că a pledat autoapărare împotriva unui bărbat adormit. Până nu demult, pe You Tube exista un clip de 50 minute cu asemenea cazuri în SUA, pe care însă portalul l-a șters din rațiuni de corectitudine politică și în prezent nu mai poate fi găsit.

Ce poate fi găsit este însă acest clip cu Karen Straugham, o militantă pentru drepturile bărbaților – DUMNEZEULE, CUM SUNĂ – care după ce tratează problema băiețeilor castrați de mici cu lozinca ”nu ai voie să lovești fetițe”, trebuie să țină piept unei militante feministe care pune pe tapet mult mai importanta problemă a DISCRIMINĂRII LESBIENELOR în odioasa lume a bărbaților.

Enjoy, with a hand trying to feel your shrinking balls, IF YOU STILL GOT ANY.
 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s