HAI SĂ ÎNARMĂM UCRAINA! Mai cretin de atât poate fi Băsescu?

Posted: august 29, 2014 in categoria ”la mintea găinarului”

BasescuDin ciclul nu avem nevoie de FMI, dar nu mai putem plăti pensiile și salariile, deci, să vină FMI, președintele Băsică iese la amiază și o trântește pe asta cu SPRIJINIREA UCRAINEI CU ARMAMENT, după ce mai ieri declara că nu se poate vorbi despre o invadare a Ucrainei de către Rusia. Azi, creierul plin de inteligență marinărească al ochiosului s-a sucit, la fel cum în 2010, după ce a declarat că România nu are nevoie de FMI, o lună mai târziu s-a apucat să zbiere că Guvernul nu mai poate plăti pensiile și salariile, refăcând practic datoria externă a României, pe care Ceaușescu a plătit-o în anii ’80 cu sângele Poporului Român. De data asta n-a fost nevoie decât de o noapte ca să-și revizuiască poziția.

Cine să dea, mă, arme Ucrainei? ROMÂNIA? TE-AI ȚIGNIT, DOBITOCULE! Vrei să vină Putin, să tragă peste tine o căcare de să n-o poți duce. ȚI-AI PIERDUT MINȚILE, INCONȘTIENTULE? Acum, la sfârlit de mandat, te-ai gândit să lași o amprentă de neșters a domniei tale în țara asta. O să fii mâncat de viu, SCLEROZATULE, numai să bagi România într-un conflict cu o putere nucleară. TE TÂRĂȘTE LUMEA ÎN STRADĂ ȘI TE SFÂȘIE, HANDICAPATULE!

Ia să-ți revizuiești din nou poziția și să ieși la siesta de amiază cu niște dezmințiri. Zi ceva, că ai mâncat o fasole care ți-a căzut greu la mațe. Zi că erai băut. Nu e prima dată.  Rade-ți și bruma de podoabă capilară, toarnă-ți cenușă în cap și promite că te retragi la mănăstire. Călugărește-te, nefericitule! Ia-ți bocceluța și du-te în pribegie. DU-TE DRACULUI,  să nu te mai găsească nimeni.

DU-TE ȘI-N AIA A MĂ-TII!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s