Starea Națiunii

Posted: septembrie 1, 2016 in Noua Dezordine Mondială

De fapt, e cu adevărat vorba aici despre națiune? Mai există națiune în ziua de azi, într-o lume globală condusă de bănci și corporații transnaționale care subminează suveranitatea națională prin măsuri administrative în lumea civilizată și direct cu bomba în găoazele planetei din Africa și Orientul Mijlociu? Mai poate națiunea să facă ceva, înglodată în datorii publice în baza cărora a fost redusă la statutul de șerbie, robind pentru cămătarii cu nasul mare din cartelul bancar transnațional? Mai ales o națiune ca România, care după un sfert de veac de democrație are un președinte neamț, un guvern format de câinele lui George Soros de la Les Amis d’Europe, 80% din companii deținute de entități străine, la fel ca și 20% din suprafața agricolă, un teritoriu cât Moldova. Nu, o națiune de șerbi precum românii nu mai contează.

Cum rămâne însă cu restul națiunilor? Cum rămâne cu occidentul mare și frumos, acest monument de cultură, civilizație și prosperitate la care rumânii au fost dresați să se închine și să se umilească precum o gloată de țărani analfabeți, căciuliți și cocoșați când trece caleașca grofului.

Franța, vasal al SUA, implicată în ingineria geopolitică americană de distrugere sistematică a națiunilor musulmane din Orientul Mijlociu și Africa de Nord, în situație în care are 10% populație islamică. Rezultatul: crime în masă, una mai grotescă decât alta, în capitala, Paris, de ziua națională în Nice, în biserică, pe stradă, pretutindeni. Practic, Franța a experimentat mai multe atacuri teroriste în regimul Hollande, acest Goe al politicii fanceze, decât în secolul anterior. Răspunsul autorităților? „Francezii trebuie să învețe de acum să trăiască cu terorismul”, după cum elocvent s-a exprimat prim-ministrul, Manuel Valls, o vită cel puțin la fel de mare ca Francois Hollande. După care 30 de primari super-tari au hotărât că aceste crime odioase merită o ripostă pe măsură și au hotărât să interzică femeile prea îmbrăcate pe plajă. Surprinzător, dobitocul de Valls susține măsura, preferând în locul pijamalei burkini, țâțele dezgolite ale  Marianei, o parașută simbol al Revoluției Franceze, pictată de Delacroix într-un moment de scrânteală propagandistică. Pentru că ȚÂȚELE HRĂNESC POPORUL! Pe bune! Nu glumesc! Exact așa s-a exprimat handicapatul.

În Franța conduc socialiștii.

CnkTZTnVYAA6I_9

Germania este țara europeană care a primit cei mai mulți emigranți musulmani proveniți din țările Africane și Asiatice destabilizate de intervenționismul american la care, firește, Germania a contribuit așa cum se cuvine unui vasal credincios. Rezulatul? Un val de violuri și molestări sexuale, unele dintre ele în masă, așa cum s-a întâmplat în Koln, în noaptea de Anul Nou. Răspunsul autorităților? Femeile trebuie să păstreze un braț distanță față de bărbați. Identitatea etnică a acestor bărbați nu a fost, firește, precizată, ca să nu se simtă harapii ofensați. Pe lângă asta, Germania are o uriașă comunitate turcă, profund atașată sentimentului național… turc, nu german, așa cum au dovedit demonstrațiile în masă de susținere a lui Erdogan, după lovitura de stat eșuată. Copleșită de haita de turci fluturând steaguri roșii (comunism?) cu semilună, o BABĂ DENAZIFICATĂ a început să zbiere, în prostia ei, FASCISM, reflectând extensia procesului de de-naționalizare a culturii germane. Nu, vaco, ăia nu’s fasciști. Sunt turci, mândrii de turcirea lor, în timp ce tu ești o babă denazificată, spălată pe creier de Internațională, ca să-ți abandonezi neamul și țara și s-o predai hoardelor migratoare, la fel cum în antichitate goții s-au cufurit și au spălat putina în fața puzderiei hune.

Angela Merkel e un fost activist comunist din Germania de Est.

article-2328536-19EB9CC3000005DC-960_634x391

Suedia, exponent al civilizației nordice, obiect de idolatrizare pentru prostimea românească, este țara europeană care a primit cei mai mulți imigranți musulmani raportat la populația de doar 8 milioane. Rezultatul? Suedia este țara cu cea mai înaltă rată a violurilor din Europa (unele voci spun din lume), raportând o creștere a acestora, față de anii ’70, de 1400%.

Suedia e condusă de un guvern care s-a declarat oficial FEMINIST.

Marea Britanie este singura țară din Europa care în aceste vremuri de degringoladă politică, socială și economică a manifestat un surprinzător moment de celeritate și a hotărât să abandoneze proiectul european de globalizare, menit să prăbușească global cultura Europeană. Firește, nu grație elitelor politice și culturale care sunt vândute și aici, ca pretutindeni, ci a poporului, care poate pentru prima dată în istoria europeană, în ciuda muntelui de propagandă globalistă, a hotărât împotriva propriei sinucideri. Și când spun popor, mă refer la englezi, care în ciuda calamităților naționale reprezentate de Winston Churchill, groparul Imperiului Britanic și Maggy Thatcher, cioclul industriei grele britanice, și-au amintit că au fost cândva un neam de cuceritori care dictau altora politici globale, nu primeau ordine de la conțopiști de Bruxelles și Luxemburg. Pentru că scoțieinilor, odată cuceriți, mereu cuceriți, le e indiferent că pupă pantoful la Westminster sau la Bruxelles, atâta timp cât mita globală curge către visteria statului care trebuie să subvenționeze pe cheltuiala publică o economie cvasi-inexistentă. Cât despre irlandezi, ăștia trebuie să fie un fel de rumâni, Irlada atacând cu recurs o decizie recentă a Comisiei Europene care obligă Appel să plătească 13 miliarde taxe de care guvernul irlandez, în mărinimia lui, s-a gândit să-i scutească pe corporatiștii cu telefoane. ÎNȚELEGI? NU APPLE A FĂCUT RECURS. IRLANDA A FĂCUT RECURS, CĂ NU VREA BANII, în situația în care al doilea „i” din PIIGS o reprezintă.

CltPEijWEAA7nH7

În această situație, se mai îndoiește cineva că democrația europeană nu e nimic altceva decât o colosală șarlatanie care prin separarea puterilor în stat a reușit completa disoluție a autorității acestuia, făcând loc intereselor transnaționale ale COMPLEXULUI CORPORATIST GLOBAL, care de la butoanele Rezervei Federale americane și ale Băncii Reglementelor Internaționale dirijează prăbușirea controlată a civilizației occidentale?

Dacă da, atunci sunteți niște imbecili și VĂ MERITAȚI SOARTA.

wtc1collapsepenttbom_o_GIFSoup.com

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s