Cadavrul României atrage hoitarii

Posted: octombrie 5, 2016 in categoria ”lucru manual”
Etichete:, , ,

Acum două luni auzeam, cu întârziere de un an, despre promulgarea Legii Wiesel prin care adevărul istoric în România se stabilește prin dictat arbitrar, se îngheață cercetarea în domeniul istorie, se asasineză moral pentru a doua oară elitele culturale interbelice și, pentru prima dată din decembrie 1989, se pun RESTRICȚII DREPTULUI LA LIBERĂ EXPRIMARE. Era rezultatul unei împerecheri inumane între un comunist din tată în fiu de la Institutul de Studii Evreiești Eli Weasel și un cabotin politic care se cerea la Tel Aviv și se plimba pe la Comitetul Evreiesc American, poate poate o ajunge președinte, ignorând, nefericitul, problematica originii sale nesănătoase. Vezi dumneata, mangafaua e lipovean, ceea ce înseamnă un fel de rus, un stigmat cum nu se poate mai nefericit în ziua de azi când Rusia e singurul ghimpe din coasta caracatiței globalizării pe axa Washington – Tel Aviv care amenință să înghită lumea cu totul, să o digere și s-o evacueze prin dos, punând bomboana agricolă pe vârful grămezii de bălegar a umanității. Așa s-a ales Sasu președinte al României, văr de-al doilea al Angelei Merkel care e pe felie cu tot ce înseamnă globalizare, recte vânzare de țară și disoluție națională cu INVAZIA POPOARELOR MIGRATOARE care să pună cruce la toate.

Ei bine, se pare că toate acestea n-au fost deajuns ca să pună capac peste cosciugul în care se descompune hoitul mioritic. Ca să fim siguri că nu scapă nimeni, necrofagii și-au făcut apariția în țărișoara asta de rahat. Este vorba de nimeni altul decât Paul „THE VULTURE” (tradus Hoitarul în Cotidianul) Singer, acest șacal financiar internațional ale cărui tentacule sunt destul de zdravene ca să îngenunchează state naționale.

Acum poate 5 ani, sau mai bine, auzeam pentru prima dată de teroristul ăsta în reportajele lui Greg Palast, jurnalist de investigație care scria despre Singer și antichitățile lui în Congo, unde pramatia finanța organizații de luptă pentru drepturile homosexualilor pentru că avea de recuperat de la statul congolez o datorie suverană de 90 de milioane de dolari, pe care șacalul o cumpărase anterior de la creditori internațional cu vreo 20 de milioane, țintind un profit de peste 400%. Tot în Africa, Singer sechestrase o ambarcațiune istorică argentineană, un soi de corabie cu vâsle, sau ceva de genul ăsta, în contul datoriei Argentinei însumând 48,7 milioane de dolari, pe care Hoitarul o cumpărase aterior cu 1,4 milioane, intenționând un profit de 3000%.

Ei bine, nu mică mi-a fost mirarea să aflu că vampirul ăsta financiar este ACȚIONARUL MAJORITAR AL FONDULUI PROPRIETATEA, înființat cândva în vremuri imemoriale ca să despăgubească rumânii noștrii expropriați în vremea regimului comunit. Ei, așa a despăgubit de bine fondul ăsta, că „banii” au ajuns în buzunarele Hoitarului Singer care acum, scrie Cotidianul, țintește deființarea Fondului Proprietatea prin acțiuni de genul „vând cu stânga, cumpăr cu dreapta”, pentru că, ce dracu’ mai avem nevoie de țrăznaia asta după ce ne-a ajutat să cumpărăm miorița, să o mulgem și s-o futem de behăie până-i tăiem gâtul și ne facem șubă din pielea ei.

Asta se întâmplă în România în timp ce prostimea de pe feisbuci laudă Cioloșul, cum e el cel mai bun premier din istorie, de la Burebista în coace. Da’ ce a făcut dom’le, de-i așa de bun? Păi, uite că dă tare în sistemul ticăloșit și zboară la economic class. Ei, fenomenal! N-am mai văzut! Între timp, 75% din hrana care se consumă în țară e din import, 80% dintre firmele românești sunt deținute de entități străine care, de asemenea, se află în proprietatea a 20% din terenurile agricole din România, un teritoriu mare cât Moldova. Efectiv, se fură pământul de sub picioarele nărozilor ăstora și ei, ce fac? Laudă Cioloșul! Ei, atunci, rămâneți voi sănătoși!

ELI WIESEL SĂ VĂ JUDECE!…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s