Rușinea de a fi român și gogorița Europei

Posted: august 7, 2017 in Uncategorized

Ca est-europeni cu o istorie zbuciumată populată cu episoade de robie, lupte nesfârșite pentru a scăpa de jugul robiei și, mai ales, înfrângeri, românii au fost dresați o întreagă istorie să idolatrizeze mirajul vest-european, ca ideal de dezvoltare, cultură și civilizație la care viermele balcanic de la granița Bizanțului trebuie să cadă în genunchi și să se închine precum păcătosul cel zdrențuit la icoana Preacuratei. Europa avea cu ce se lăuda. Revoluția Franceză, cea care a fluturat pentru prima dată în istoria lumii STINDARDUL ILUMINIST AL SOCIALISMULUI a precedat cu câteva secole „revoluția” comunistă din România care a avut nevoie de tancurile sovietice pentru a deschide mintea înapoiaților români către binefacerile înălțătoarelor idealuri jacobine, față de care Marxismul reprezintă o continuitate ideologică.

După decembrie ’89, intelighenția unei alte revoluții, cel puțin la fel de găunoasă precum precedenta, a contrapus strălucita democrație occidentală retrogradei dictaturi a cizmarului cu patru clase, fără a explica românului că iluștrii francezi continuă să celebreze ca zi națională Căderea Bastiliei, când gloata revoluționară a scăpat din ghearele monarhiei absolutiste doi pungași și un criminal, reprezentând întreaga populație a bastionului represiunii proletariatului francez.

Ziua Națională a Germaniei se sărbătorește pe data de 3 octombrie, când se poate comemora, după gustul fiecăruia, fie fondarea Republicii de la Weimar, fie Puciul de la Berărie, fie Noaptea de Cristal, fie căderea Zidului Berlinului. Republica de la Weimar a urmat Revoluției Germane, cunoscută de asemenea drept Revolta Spartacistă, prin care comuniștii germani au încercat transformarea Bavariei într-o REPUBLICĂ SOVIETICĂ, DUPĂ MODELUL BOLȘEVIC. Au eșuat după ce veteranii Primului Război Mondial i-au vânat și împușcat ca pe niște câini turbați pe liderii revoluționari, în majoritate evrei. Cinci ani mai târziu, tot pe 9 octombrie, Adolf Hitler dădea greș cu Puciul de la Berărie. 20 de ani mai târziu Joseph Goebbels a instrumentat Noaptea de Cristal, o altă istorie evreiască. Căderea Zidului Berlinului a marcat unificarea Germaniei care însă nici astăzi nu are constituție, deoarece pactul dintre Germania și Puterile Aliate la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial nu a fost niciodată semnat, ceea ce înseamnă de Germania nu și-a redobândit niciodată cu adevărat independența și suveranitatea, trupele de ocupație Americane rezidând și astăzi pe teritoriul ei, sub înșelătoarea titulatură de trupe NATO.

Astfel, dacă cineva se întreabă de ce Europa e măturată azi de violente demonstrații în care o adunătură de cripto-comuniști, troțkiști, sub titulatura Antifa, zbiară împotriva capitalismului, pentru egalitate, granițe deschise și colonizarea Europei cu țigănia islamică, răspunsul e 3 octombrie și Ziua Bastiliei.

Această Europă a fost vândută românilor ca ideal de cultură, civilizație și prosperitate atât de către o clasă politică închegată din membrii din eșalonul doi, trei, patru al PCR, cât și de către intelighenția revoluționară procesată la GDS sub abila îndrumare a tovarășului Silviu Brucan (născut Bruckner), în dubla sa calitate de evreu și cripto-comunist. INTEGRARE ÎN EUROPA suna sloganul, pentru că, vezi bine, România nu era în Europa, era pe Lună.

Zece ani mai târziu și unde sunt civilizația, cultura și prosperitatea europeană care ar fi trebuit să inunde Plaiurile Mioritice precum Dunărea la Porțile de Fier? Locul lor a fost luat de transformarea României într-o COLONIE DE CONSUM unde tot românul mănâncă și bea PE DATORIE ce se produce în Germania, Anglia, Franța, pentru că Europa Occidentală are nevoie de creștere economică într-un regim monetar inflaționist care amenință cu prăbușirea economiei globale. România nu are nevoie de creștere economică, pentru nu mai are economie iar românul, în căutarea unui loc de muncă, e menit să pribegescă prin Europa precum jidovul rătăcitor, în timp ce țara lui se umple de harapi, BECAUSE MIGRANT CRISIS.

Acesta este PROIECTUL EUROPEAN pentru care ratații Revoluției, acești Trahanache ai culturii și opiniei publice, vând Națiunea Română. Unde sunt astăzi cetepeii, liicenii, tismănenii, huhurezenii, patapievicienii și pleșenii, cu Pipidi, Mimidi, Fifidi și Fufudu, cu Pro -Democrația, Societatea Deschisă și toată fala cea vestită a SOROȘIADEI INTERNAȚIONALISTE care a măcinat vreme de un sfert de veac autoritatea politică, culturală și religioasă în România? V-a citit huhurezeanul din Allgemeine Zeitung despre TURCIREA GERMANIEI? Cum aproape un sfert din populația Germaniei e formată din alogeni. V-a spus Pipidi cu Fufudu de moschea națională a Franței cu 10% populație musulmană la care se adaugă țigănia africană migratoare plină de SIDA, malarie, holeră, hepatită, febră hemoragică, tifos, sifilis, meningită, tuberculoză, trichineloză, toxoplasmoză și dumnezeu mai știe ce? Tocmai ce-au descoperit că virusul Ebola rezistă în sperma bărbaților timp de trei ani. FUCKIN’ VOODOO MAGIC MAN!

Neagu Djuvara deplângea pierderea influenței în cultura mondială de către cultura franceză. Domnul meu, cu regret trebuie să vă informez că cultura franceză e moartă la ea acasă. Francezii tocmai ce-au votat un președinte care a declarat că NU EXISTĂ AȘA CEVA NUMIT CULTURĂ FRANCEZĂ! Franța are cea mai bună echipă africană de fotbal din lume care însă a pierdut Campionatul European la ea acasă. PARIS IST KAPUT!

16%-19% populație musulmană în Suedia care reușește performanța de a fi deopotrivă cea mai feministă țară din lume și CAPITALA EUROPEANĂ A VIOLULUI.

East London, tărâmul britanic al hijab-ului, înregistrează o epidemie a atacurilor cu acid, cu 454 de cazuri înregistrate în 2016.

Harapii se spală la cur, își clătesc gura și se mai spală puțin la cur la cișmea în inima Romei, al cărei primar, o muiere progresistă, a interzis consumul băuturilor alcoolice pe timpul verii în numele liniștii și siguranței publice.

Și lista e interminabilă.

Nu știu cum sunt alții, dar eu, dacă mi-ar fi spus bombonelul că odată cu integrarea în Europa, România se va integra și în Africa, aș fi zis: Nu, merci, mon cher! Îmi ajung țiganii noștrii, care sunt murdari și zdrențuiți și analfabeți și cerșetori și hoți, dar mai e până să dea cu bomba la concert sau să alerge petrecăreții pe străzi cu maceta, cum se întâmplă în inima Europei Occidentale.

Aceasta e integrarea europeană pe care toate autoritățile, deopotrivă politice și culturale au servit-o Poporului Român. EUROPA COPIILOR CONFISCAȚI DE CĂTRE STAT ȘI DAȚI SPRE ADOPȚIE UNOR CUPLURI DE HOMOSEXUALI! Ce-a avut de spus cetepeul când cetățeni români s-au trezit în astfel de situații în Norvegia, Finlanda, Anglia? „Păi, așa sunt legile acolo! Dacă nu-ți place, vino înapoi în România”. Că doar așa erau și legile în vremea lui Dej, când proletariatul confisca vaca, oaia, capra, potaia chiaburului sabotor care a supt sângele poporului, dar nu copiii, cetepeule, pentru că nici comunismul românesc de distrugere culturală și națională nu a atins culmile de demență ale troțkismului rebranduit globalizare pe care tu și șleahta ta de înțelepți l-ai servit românilor. BLESTEMAȚI SĂ FIȚI CU TOȚII!

A trebuit să ne integrăm în Europa pentru că România n-are drumuri. Da’ ai fost prietene în Devon să vezi că strada e lată cât mașina, că n-are nici acostament nici șanț de scurgere, într-o țară în care plouă tot anu’ ca la duș. Ai fost să vezi cum îți dispare brusc linia întreruptă de pe mijlocul drumului și două sensuri de circulație se transformă într-unul singur și din față îți vine un lorry/aka camionetă și trebuie să dai cu spatele 50 m ca să tragi într-o alveolă săpată în malul de pământ/aka hedge, special construită pentru asemenea cazuri. Poți conduce în felul ăsta 10 km și viteza maximă admisă e 60 mile/oră. 60 mile/oră dacă vrei să-ți treacă prin parbriz motocilistul cu Manet care claxonează de nebun când e să dea colțul să știi că vine și că se grăbește. V-au zis Mimidi și Pipidi de străzile din Devon? NU!?

Ei, poate v-au spus de betoanele din Birmingham, de arhitectura comunistoidă/aka post-modernistă din Plymouth. FORM FOLOWS FUNCTION e un concept arhitectonic aplicat la nivel global imediat după Al Doilea Război Mondial, ce a dat naștere în toată Europa unor grotescării monolitice menite să strivească sufletul.

Cât au spurcat europenii ăștia Casa Poporului lui Ceaușescu? Da’, prietene, ai văzut monumentele de arhitectură din Londra. NU, domnule, NU E TERMOCENTRALA DE LA TURCENI. E Tate Modern.

Cum numeau „revoluționarii” blocurile lui nea Nicu? Baterii de grajduri. Ai fost în Suedia prietene să vezi că o țară întreagă e construită așa, pentru că nimic nu e mai comunist pe lume decât Scandinavia.

John Ajvide Lindqvist, în debutul unui „roman de groază”, face o radiografie perfectă a acestei realități suedeze: „It makes you think of coconu-frosted cookies, maybe drugs. „A respectable life”. You think subway station, suburb. (…) People must live there, just like they do in other places. That was why it was built, after all, so that people would have somewhere to live.

It was not a place that developed organically. Here everything was carefully PLANNED from outset. (…)Earth coloured concrete buildings, scattered about in the green field. There was a town centre,(…) playgrounds (…) pedestrian-only walking paths.(…) Where the three-storeyed apartment buildings now stood there had been only forest before. (…) Only one thing was missing. A past (…)You were beyond the grasp of mysteries of the past; THERE WASN’T EVEN A CHURCH. 9000 INHABITANTS AND NO CHURCH. That tells you something about the modernity of the place, it’s RATIONALITY. It tells you something of how free they were from the ghosts of history and of terror. It explains in part how UNPREPARED THEY WERE.

Cei care atunci deplângeau distrugerea bisericilor monument de către demența urbanistică a lui Ceaușescu, acum SPURCĂ ORTODOXISMUL ROMÂNESC și tac mâlc când biserici istorice sunt dărâmate în Franța ca să facă loc la moschei.

Am fost trădați și am fost vânduți cu toții de către o clasă politică de ghiolbani needucați și o mână de mediocrități și impostori deghizați în oameni de cultură și corifei ai opiniei publice sub a căror influență a murit cultura română odată cu industria și agricultura. Un sfert de veac în care nu ne-am ales cu nimic altceva decât cu liiceni, patapievicieni, pleșeni, tismăneni, cetepei și unicul scriitor în viață al Neamului Românesc, autorul best-seller-ului De ce iubim țâțele”, Gregoire Ecrivain… pardon, Mircea Cărtărescu.

Vi s-a vândut gogorița că sublima Europă va eleva românul de la statutul lui de est-european călcat de huni, maghiari, turci, ruși, tătari, la cel de prosper și civilizat cetățean european, și toată asta de-a moca, de ochii lui frumoși. Nimic nu e de-a moca pe lumea asta decât SCLAVIA. Și aici ați ajuns cu toții: Robi prăduiți și-nstrăinați și aiurea și la voi în țară.

Națiune Română, odihnește-te în pace!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s