About

UN BULGĂRE DE VOMĂ e rezultatul a cinci,  poate șase ani de jurnalism într-o presă locală instituționalizată și aservită politic, populată de șmenari care cerșesc publicitate în schimbul slujirii intereselor potentaților locali, fie ei din mediul politic, ori de afaceri. E a treia alternativă din două posibile, aceea de a fi un muncitor pe plantație plătit în regim de supraviețuire, sau a fi patron al plantației care, în schimbul parvenirii pe linie social-financiară, o „suge de la licuriciul cel mare”. UN BULGĂRE DE VOMĂ e un atavism, o reacție obsesiv-compulsivă, ca urmare a sechelelor cu care a rămas autorul după experiența jurnalistică.

Comentarii
 1. Richard spune:

  Haha, foarte plastic si, din nefericire, adevarat.

 2. Guzganul Virtual spune:

  „intr-o presă locală instituționalizată și aservită politic, populată de șmenari”. smenarii astia au si ei un nume, si-i stim cu totii… felicitari, oricum!

 3. John Rambo spune:

  Vezi oribilele si grozaviile acestor doi criminali de copaci (dictatorul Dorin Florea-alias Pardaillan Bacaran – si executorul fidel Claudiu Maior): http://www.facebook.com/planulbarbaruluiflorea/photos

 4. Liliana Morariu spune:

  Acum, ca DNA Mures l-a trimis in judecata intr-un prim dosar, trebuie luat la bani marunti intr-un altul, tot de coruptie…7914/P/2010 in care Dorinel cel brunetel a manevrat banii proprietarilor de apartamente din Asociatia de Proprietari Nr.6 pe Programul de reabilitare termica a blocurilor de locuinte tip condominiu. Acolo exista si deturnari de fonduri europene si, cu siguranta, acest gunoi o va beli…cu ambele miini!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s