Bechtel, complicitate la abuz în serviciu, ca și Becali

Posted: mai 30, 2013 in categoria ”lucru manual”
Etichete:, ,
Ghinion, ciobane, că te cheamă Becali și nu Bechtel

Ghinion, ciobane, că te cheamă Becali și nu Bechtel

Hai să comparăm două cazuri. Cazul Becali, cu schimbul de terenuri care a păgubit Statul Român cu 1 milion de dolari și Cazul Bechtel, care după zece ani în care compania familiei Bush nu a reușit să construiască decât vreo 50 de kilometrii de autostradă, a păgubit Statul Român cu vreo 2 MILIARDE DE EURO. 

Deci, cum stăm? În cazul Becali, Babiuc a înfundat pușcăria pentru că și-a pus semnătura pe act, deși avea aprobarea Consiliului Superior de Apărare. Anyway, abuz în serviciu în paguba Statului Român. Becali, la rândul său, intră și el la pârnaie – complicitate la abuz în serviciu, deși n-are nicio legătură cu serviciul, și practic, procurorii n-au reuși să demonstreze nimic, ori măcar să-i reproșeze ceva cât de cât rezonabil.

Acum, Bechtel. După cum spuneam, după 10 ani de frecat menta și încasat vreo 2 miliarde, Șova încă se chinuie să rezilieze contractul, pentru că acesta a fost întocmit atât de beton în dauna Statului Român, încât nu mai putem scăpa de el. Ok. Cine intră la pușcărie? Nimeni. Cine a semnat? Nu se știe. Cine a negociat? Nu se știe. Face Bechtel pârnaie pentru complicitate la abuz în serviciu, ca Becali? Nu.

Ei, atunci, bine.

Up Date, ora 9:42: Șova a reușit în sfârșit rezilierea contractului, după ce Statul Român a mai plătit penalități de 35 de MILIOANE DE EURO. În total, România a plătit 2,2 MILIARDE DE EURO pentru 52 de kilometrii de autostradă.

Comentarii
  1. marciusquintus spune:

    A spus si nea Bashina o vorba mare in viata lui:”Raffarin a venit sa-si ia tainul”.De atunci zeci,sute de poponari si poponautofili au venit sa-si ia tainul pentru intrarea in NATO,pentru mai multa (M)UE,pentru smenghen…Citeam undeva ca in vremea invaziilor barbare femeile ,obisnuite cu violuri repetate nu mai fugeau,nu se mai zbateau ci doar se intindeau si desfaceau picioarele.
    Tara mica,de kkt.

    • Vasi spune:

      Ne intrebam : oare cat mai putem rabda jecmanirea asta fara sfarsit ??… Am asteptat democratia americana si civilizatia Occidentului , dar acestia aplica aceeasi poltica ca pe vremea conquistadorilor : cu cateva margelute pt. ,,regii ” nostri – tradatori de tara si neam ( a se intelege milioane de euro) ,acestia le ofera toate bogatiile tarii ( petrol ,gaze, aur , argint , apa , sistemul hidroenergetic ,etc ) in conditii inrobitoare pentru noi toti …. Pana cand ??… Comparatia lui quintus cu femeile care nu se mai zbateau ,opunandu-se violurilor ,este foarte relevanta in situatia asta de necrezut pe care am ajuns sa o traim in mileniul 3 !

  2. touretul spune:

    Mitul Europei care ne va emancipa de la statul nostru de țară de prăpădiți și nespălați nu e nimic altceva decât un mit. Românii așteptă americanii din 45. Americanii au venit și ne-au lăsat în curul gol. Citez din ”Sfârșitul Civilizației și Nașterea Stăpânului Lumii”:

    5. ”La începuturile structurii sociale, omul a fost supus acțiunii forței brute și oarbe – apoi a Legii care este aceeași forță, doar deghizată. În concluzie, statutez că, prin voința naturii, dreptatea aparține celui puternic”.

    Nimic nu s-a schimbat în cursul istoriei. Cel ce e slab este sortit pieirii. Cel ce e puternic, izbândește. Doar metodele sunt diferite. Armele convenționale au fost schimbate cu arme financiare. Citez:

    ”1. Este indispensabil pentru scopurile noastre ca războiul, pe cât posibil, să nu ducă la cuceriri teritoriale. Astfel, războiul va fi purtat pe teritoriul economic, în care națiunile vor eșua în a înțelege că asistența pe care le-o acordăm constituie forța noastră de dominare…”

    Domnilor, tocmai ați fost cuceriți.

Lasă un comentariu