Raed Arafat a preferat să abandoneze

Posted: ianuarie 11, 2012 in categoria criminală
Etichete:, ,

O spun încă odată. Raed Arafat trebuia să rămână în Ministerul Sănătății. Trebuia să intre cu forța în comisia de dezbatere a noii legi, trebuia să-i expună public, cu nume și prenume, pe toți cei montați să defăimeze sistemul SMURD pentru a deschide poarta afacerilor private cu bani publici în domeniul medicinei de urgență, trebuia să ia o atitudine fermă în fața președintelui Traian Băsescu. La acuzațiile de propagandă nazistă ale președintelui Băsescu, Raed Arafat ar fi trebui să spună: ”Președintele Băsescu este prost, incult, meschin și rău intenționat. Atribuțiile sale instituționale nu sunt legate de medicina de urgență. Președintele Băsescu nu are pregătirea necesară pentru a exprima opinii în acest domeniu. Domnia sa este marinar. Eu nu-mi dau cu părerea despre bărci, el să-și țină gura în chestiuni legate de medicina de urgență. Eu, Raed Arafat, nu răspund în fața președintelui Băsescu. Președintele Băsescu nu are autoritate instituțională asupra mea”.

S-a spus despre Raed Arafat că, dându-și demisia, a arătat că este stăpân pe sine și pe  acțiunile sale. Da este, în raport cu mangafaua Boc și toți ceilalți slugoi fără personalitate din guvernul României. Ca și aceștia însă, cedând în fața presiunilor nesimțitului mariner a pus umărul la disoluția autorității statului român, a contribuit la încălcarea a nu știu câta oară a principiului separării puterilor în stat care, în lipsa unor reacții de opoziție față de aceste implicări ale președintelui Chiorâș Chiondorâș în chestiuni care nu țin de atribuțiile sale, devine normalitate în funcționarea statului. Însuși ministrul Sănătății a spus că trebuie să se țină seama de părerea președintelui. Și, mă rog, de ce? E cumva o somitate în medicină? Intră în atribuțiile președinției să elaboreze legea Sănătății?    

Raed Arafat a spus că a ieșit din guvern pentru a putea lupta pentru sprijinirea medicinei de urgență. Cum o va face? Medicina de urgență e un serviciu al statului. Dacă statul va hotărâ desființarea lui, cum va putea Raed Arafat să împiedice acest lucru din afară?

În final, tuturor celor care cred că decența, politețea, deferența, fac dovada caracterului elevat al individului le spun că în sălbăticie caracterul elevat nu valorează doi bani. Iar noi în această sălbăticie am ajuns să trăim, în care cel mai puternic, cel mai brutal, cel care știe să lovească cel mai bine va învinge. Cel mai inteligent nu cedează primul. Cel mai slab cedează primul. Dacă vei întoarce și celălalt obraz, vei fi plesnit și peste acela de către cei care preferă să dea palme, nu să încaseze.

În sălbăticie contează forța brută, iar inteligența se numește viclenie. Animalul cel mai puternic,cel mai rapid, cel mai viclean, va învinge. Iar restul îi vor sluji drept hrană. Dacă fiecare om în parte din această țară nu va ști să lupte pentru bucata lui de pământ, pentru dreptul său în microuniversul în care își duce existența, atunci poporul acesta va înceta să mai existe, va fi înrobit și muls ca o vită priponită în staul. 

Eu nu vreau să fiu o vită priponită staul. Tu vrei? 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s