Ștefan Vasu, cârciumar cu brandu’ mare, cinci luni cu suspendare

Posted: martie 15, 2012 in categoria "don't be aggressive to me"
Etichete:, , ,

Ștefan Vasu, fratele primarului comunei Râciu, care în noiembrie 2007 a agresat un cameraman al postului de televiziune TTM, fracturându-i maxilarul, a fost condamnat de instanța Judecătoriei Tîrgu Mureș la 5 luni de detenție cu suspendare și plata unor pagube în valoare de 1000 de euro.

O pedeapsă fără relevanță acordată de instanță după mai bine de 4 ani de judecată.

Nicușor Nonea, cameramanul agresat, a suferit 40 de zile de imobilizare a maxilarului, timp în care s-a hrănit cu perfuzii în afara mediului spitalicesc de unde a fost evacuat după trei zile de internare, din lipsă de paturi. Întors la muncă, acesta a fost supus unor presiuni constante de către conducerea televiziunii care a făcut tot posibilul pentru a-l determina să demisioneze, după ce anterior producătorul știrilor TTM, Mariana Cioloboc, încercase să-l dea afară după incidentul de la Râciu, fiind oprită doar  de amenințarea cu demisia venită din partea reporterului Claudiu Oros, martor la agresiunea comisă de Ștefan Vasu.  Nicușor Nonea a părăsit în cele din urmă TTM, nemulțumirile sale față de tratamentul la care era supus rămânând fără răspuns din partea redactorului șef, Mugur Gorea.  

Mariana Cioloboc și Mugur Gorea sunt originari din comuna Râciu.

După o scurtă perioadă petrecută la Prima Tv și un an de șomaj fără indemnizație, Nicușor Nonea a emigrat în Marea Britanie, unde se află și în prezent.

Fostul cameraman TTM a declarat că intenționează să facă recurs la hotărârea instanței Judecătorie Tîrgu Mureș.

Lasă un comentariu